+359 886 458 495
+359 876 310 132
+359 894 032 974
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Празници за месец

Приятели
Google +
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
paypal
КОНТАКТИ

Мтел:+359 886 458 495

Виваком:+359 876 310 132

Теленор:+359 894 032 974

Тел.:0359 50870

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Следните “Срокове и условия” съставляват базата за вашата връзка с Flo.BG. Моля, прочетете ги внимателно, тъй като те излагат съответните ни права и задължения. Достъпът до уеб-страницата се контролира стриктно и Flo.BG си запазва правото периодично да заменя, променя, замества, както и да прекратява или премахва без известие всяка информация или услуга.

Всяка услуга, закупена от вас чрез настоящата уеб-страница зависи от това дали ще приемете настоящите “Срокове и условия”. Условията съставляват нерезделна част от нашата уеб-страница и не могат да бъдат отделени от общите условия на договаряне. Когато посещавате, използвате или правите заявка от уеб-страницата, вие изрично приемате и се съгласявате да се обвържете чрез Условията и действащите закони и законови разпоредби.

В случай, че не сте съгласни да се задължите според Условията, не пристъпвайте към закупуване.

1. ПРОМЯНА НА СРОКОВЕТЕ И УСЛОВИЯТА

Flo.BG имат правото да подобряват или променят информацията, елементите, данните, услугите и други материали в уеб-страницата, както и да прекратят уеб-страницата по всяко време без известяване.

Flo.BG също имат правото да променят Условията по всяко време и подобна промяна ще влиза в сила незабавно при изпращане на променените Условия в уеб-страницата. Съответно, ако продължите да използвате или да имате достъп до тази уеб-страница ще считаме, че сте посочили вашето съгласие с променените Условия.

Flo.BG имат право да прекъснат достъпа до уеб-страницата поради работи свързани с поддръжка, съображения за сигурност на мрежата или форсмажорни обстоятелства (както е заложено в раздел 6), без задължение да ви обезщетят или компенсират за периода, през който нямате достъп.

2. КАК ДА ЗАКУПИТЕ ПРОДУКТ

Изберете продукти от страницата и ги добавете в кошницата. Регистрирайте се (или се логнете със потребителското си име и парола ако сте стар клиент). Въведете всички данни за контакт и ги проверете, за да се уверите, че всички данни са верни.

След успешно заплащане на продуктите, Flo.BG ще потвърди вашата покупка чрез изпращане на потвърждение чрез електронна поща.

3. ВЪЗРАСТ И ОТГОВОРНОСТ

Вие гарантирате, че сте на възраст над 18 години и имате законно право да използвате сайта и да сключите законно обвързващ договор.

Вие гарантирате, че цялата ваша предоставена лична инормация по време на резервациите за настаняване е вярна и че приемате финансовата отговорност за всички сделки извършени с вашето име или по вашата сметка.

Flo.BG не носи отговорност ако:

- поръчката е отказана от получателя

- на указания адрес няма никой, който да приеме пратката

- ако сте въвели грешни дата или данни за доставката

4. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНИЯТА И ДОСТАВКА

Плащанията се извършват чрез дебитна или кредитна карта през системата еPay.bg

Доставката се извършва чрез куриерски фирми Еконт или Спиди на съответната дата, за която е заявен букета. Цената на доставката зависи от сроковете за изълнение на поръчката като се начислява автоматично и е видима преди приклюването на поръчката.

5. ПРОМЯНА ИЛИ АНУЛИРАНЕ

Вие можете да промените или анулирате поръчката до 24 часа преди датата на доставка. Промени водещи до нарастване на цената се начисляват и стават незабавно дължими.

В случай, че анулирате поръчка, ще ви начислят такса за анулиране в размер на 10%. Flo.BG ще ви възстанови сумата платена по договора минус евентуалните такси за анулиране.

Вашето писмо за анулиране трябва да бъде изпратено в писмена форма или на email sales@flo.bg, с описание на номер на поръчка. Flo.BG ще изпратят потвърждение за получаването и ще ви информират за всички такси. Анулирането влиза в сила само при получаване на писмото за анулиране от Flo.BG, а не в момента на неговото изпращане от ваша страна. Вие носите отговорността за получаване на потвърждение за анулирането от Flo.BG.

Възстановяване (пълно или частично) на стойността на плащането е допустимо единствено с кредитна операция по картата на картодържателя, с която е извършено плащането. Възстановяването се извършва в срок от 30 дни

6. ФОРСМАЖОРНИ ОБСТОЯТЕЛСТВА /НЕПРЕОДОЛИМА СИЛА/

Flo.BG не носи отговорност за евентуални загуби или щети понесени от вас по вина на куриерите на услугата дължащи се на събитие/я, в случай че подобна неизправност е причинена от форсмажорни обстоятелства. Като пример форсмажорни обстоятелства включват без ограничения война, революция, терористичен акт, затваряне на границите, епидемия, природна катастрофа или други причини, които имат сериозно въздействие и за двете страни и конкретно върху мястото, където е разположен доставчика на услугата, както и държавата по произход на Flo.BG и други непредвидими причини извън конторола на Flo.BG.

7. ОПЛАКВАНИЯ И ПРОБЛЕМИ С ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

В малко вероятния случай, когато можете да имате основание за жалба или изпитвате проблеми молим да ни информирате своевременно, за да предложим всяко възможно съдействие и ще опитаме да поправим положението във ваше удовлетворение.

8. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА КЛИЕНТИТЕ:

Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да не прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация. Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от четиринадесет работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите.

9. ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И КОМПЕТЕНТНИ СЪДИЛИЩА

Прилагането и тълкуването на настоящите “Срокове и условия” ще се ръководят от действащото в момента законодателство на България. В случай на евентуално различие, евентуално произтичащо от тълкуването или изпълнението на настоящите срокове и условия, страните при изричен отказ от всички останали компетентни съдилища, които могат да бъдат използвани, ако има такива, ще се придържат към юрисдикцията и компетентността на съдилищата в България.

„Настоящата уеб-страница се управлява от ФЛО.БГ ДЗЗД, законно учредена българска фирма ЕИК 176801934.”

*Flo.BG съблюдава високи етични стандарти и осигурява пълна конфиденциалност и защита на Вашата лична информация. Гарантираме Ви, че при никакви условия няма да предоставяме Ваши лични данни на трети страни. *

Към пълната версия Към мобилната версия