+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Доставка на цветя и букети

Цветята винаги са били универсалният и най-желан подарък. С нас Вие лесно, бързо и качествено може да зарадвате някой скъп за вас човек с невероятен букет цветя и поздрав в тематична и красива картичка. А защо да не добавите и плюшена играчка с която да изразите още по-добре любовта си?


Още..

Онлайн цветя, букети и подаръци

Заповядайте в онлайн магазин за цветя и подаръци flo.bg, и подарете съвършенство на ваш близък или приятел. Във flo.bg работят най-добрите аранжори на цветя, които влагайки всичко от себе си в работата, достигат до всяко сърце, сгряват всеки празник и носят лъч светлина, цвят и много оптимизъм. Всеки един от флористите, създаващи от цветята невероятни букети, имат богат опит в декорацията и аранжирането на цветя. Фантазията на нашите флористи е просто безгранична, което прави мисията на flo.bg повече от улеснена, а именно да зарадва всеки свой клиент, и да го накара да се върне при нас, правейки поредната поръчка на онлайн цветя.С годините онлайн търговията претърпя такива драстични промени, че към днешна дата, виртуалните магазини на територията на нашата страна са много добре заредени и с добре прецизирана доставна система, която предлага безпроблемна и бърза доставка на букети и до най-малкото градче или селце...

Още..

Онлайн магазин за цветя

Цветята са специален израз на уважение и любов към нашите близки и приятели още откакто свят светува. В буквален смисъл. Човекът винаги е живял сред и с природата. Това да се подари цвете е било най-естественото нещо на света, което много от съвременните хора са забравили, поблазнени от много други и скъпи подаръци. А цветето по един неподправен начин може да изрази най-съкровените мисли и чувства на подаряващия го. Без думи, без излишни приказки.

От онези времена вероятно в човешката памет, въпреки всичките опити за меркантилност, се е запечатало това чувство и заради това и съществуват толкова много магазини за цветя, предлагащи различни и естествени послания. И съвсем естествено с развитието на технологиите, заедно с останалите бизнес ниши, те се прехвърлиха в интернет под формата на онлайн магазин за цветя.

Ние сме flo.bg - онлайн магазин за цветя и подаръци. Нашата система за доставки, покрива територията...

Още..

Доставка на цветя София

Вероятно не съществува човек, който поне леко да не се почувства поласкан от жеста на внимание, който представлява един подарък или дори стрък цвете. Има разбира и такива персони, които открито при всеки случай не пропускат да заявят, че мразят подаръци и подобни жестове. И все пак много зависи как е поднесен подаръкът. Ако се допитате до професионалисти, които се занимават в тази област отдавна, то със сигурност и леденото сърце би било разчувствано. А това е мисията и целта на онлайн магазинът за цветя и подаръци flo.bg.Осъществяваме доставка на цветя до София и всяко едно голямо или малко населено място, отбелязано на картата на България. Което ни прави един от предпочитаните магазини, а и богатият асортимент от цветя, готови аранжирани букети и оригинални подаръци, допълва картинката.

Още на същият ден ще получите доставка на
Още..

Доставка на цветя Пловдив

Всеки обича да е обгърнат с вниманието на любимия човек. По това две мнения няма. И като израз на внимание, любимия ще иска да ви направи подарък. И колкото и да се правите на непукист или, че ви е неприятно, безспорно самочувствието ви ще бъде погъделичкано, ако на вратата ви звънне куриер и ви връчи огромен сноп от ароматни и красиви цветя, или пък скромен подарък.

Ако самите вие искате да влезете в ролята на изпращача на невероятна кошница, букет или венец с цветя, първо ще трябва да направите поръчка. А това днес е много лесно.

Нашият магазин за цветя се намира във виртиуалното пространство. Но далеч не означава, че не може да си поръчате съвсем реален букет на съвсем достъпна цена, с много добро качество. А доставката ще се осъществи още същият ден, ако трябва куриерите ни да извършат Доставка на цветя в Пловдив или друг голям град.

По всяко време на денонощието може да заповядате в нашият магазин за цветя,...

Още..

Букети и флорални композиции


Цветята, които ще видите на страниците на нашият онлайн магазин и оформените от тях букети са винаги свежи и пристигат при своя получател в състоянието, което виждате на изображението. Куриерите, с които работим са точни и експедитивни, винаги навреме на мястото на доставката.

Букетите, които предлагаме може да са оформени според различния повод: сватба, рожден ден, абитуриентски бал, дипломиране, имен ден, семеен празник, фирмено парти и т.н. В допълнени е и с тематичните ни кошници-подаръци, уважението и любовта придобиват ново измерение.Цветята, от които са аранжирани различни букети са както сезонни, така и такива, които може да се намерят целогодишно. Но задължително всеки един сезон – пролят, лято, есен, в които има свежи цветя, те са част и от нашият каталог – лалета, зюмбюли, маргарити и т.н., и може да ги поръчате при нас, според настроението и...

Още..

Доставка на цветя Бургас

Подаръкът е израз на уважение, а когато е от любимия може да ви каже много повече от каквито и било думи. Което пък води до това, че няма човек, който да върне любовта или уважението, поднесени във вид на цвете или букет, колкото и да смята тази традиция за остаряла или лицемерна.

Ако пък направите нещо ново и нетрадиционно, като да пратите букета по куриер до човека, за който е предназначен, може пък да омилостивите сърцето му. А това важи особено за случаите, когато сте сгрешили нещо.

Ако кварталното магазинче за цветя не предлага тази услуга, а и особено, ако човекът, който искате да зарадвате живее далеч от вас, в голям град, то може да си поръчате невероятен букет от електронен магазин за цветя, какъвто е flo.bg например, и да поръчате доставка на цветя Бургас или друг голям град, в зависимост от то ва къде живее вашият обект на желанията.


Това далеч не означава, че само там имате възможност да пратите някой...

Още..

Доставка на цветя Варна

Красотата е част от нашето ежедневие. И ако се съмнявате в това твърдение, защо не се огледате наоколо? Небето е нежно синьо, а бели, раздиплени облаци го обрамчват, дърветата вече са започнали да сменят полека своя зелен саван със златен и оранжев покров, а цветята…цветята са по-красиви от всякога. Червени, сини, бели, жълти, розово, лилави – цялата цветна палитра на дъгата сякаш е слязла на земята.В някои моменти на човек му се приисква да се докосне до нещо красиво, да притежава частичка необикновена и непреходна хубост. Поради тази причина вече може да направите поръчка  на цветя Варна достъпна и за вашия дом. Да, вярно, че цветята ще увехнат, но ще донесат много усмивки и радост на Вас или Вашите любими хора. В много случаи ви гарантираме, че те може и да са вашия...

Още..

Доставка на цветя Перник

Разстоянието винаги е бил кошмар номер едно за всяка една двойка. Много хора се притесняват, че когато при дадени обстоятелства се налага да се разделят с половинката за известно време, взаимоотношенията им тотално ще се променят, заради събитие, предизвикано от „слабите ангели” на единия или другия. Поради тази причина и малко хора се сещат всеки ден да засвидетелстват своите чувства и да декларарират, че разстоянието не може да промени нищо. Все пак трябва да помним, че каквато нагласа си създадем или каквото впечатление оставим в човека отсреща, това и ще получим.Ето защо фло.бг, като едни истински професионалисти, с мисъл винаги и първо само за клиента, разшири своята мрежа и вече предлага бърза доставка на цветя Перник, където може да изпратите или получите цветя, аранжирани в красив букет, за по-малко от 24 часа. 

За да докажете своята...

Още..

Доставка на цветя и букети за всеки повод

За да направим поводът на уважаван от нас човек уникален, трябва да поднесем и уникален и индивидуален дар. Нещо, на което определения човек би се зарадвал. Разбира се различните хора имат различни вкусове, но една непреходна класика в човешките взаимооотношения е поднасянето на букети цветя. Съществува цял кодекс на разрешените за поднасяне цветя, както и повода, по който да се получат. И ако не се чувствате убедени какви точно букети цветя е правилно да поднесете на дадено събитие, то ние ще се опитаме да ви ориентираме в традициите и тенденциите. Ако са ви поканили на юбилей по случай сватба или друг повод, букетът на който би било редно да се спрете, би трябвало да е по-голям и тържествен, направен от такива цветя, като рози, хризантеми, карамфили, антириум, лилиум и др. 

На рожден ден на ваша приятелка, майка ви или друг възрастен човек, е подходящо да се спрете на някой от...

Още..

Поръчка на цветя Варна

В днешно време е пълно с толкова много вещи и подаръци, с които може да зарадвате някой близък човек, че много често се получава, че заради разнообразието от бижута, парфюми, дрехи и др. по магазините, не можете да изберете нищо.
Има обаче един начин, по който може да направите много добро впечатление на някоя дама или човек, който уважавате. А именно да направите поръчка на цветя Варна, за София, Пловдив и който и да е град, в който се намира човекът, на който ще пратите вашето послание. 

А още по-хубавото е, че може да изберете такъв вид букет, който най-добре да отговори на настроението или темперамента на човека. 
Поръчка на цветя Варна
Ние от фло.бг, предлагаме на нашите клиенти разнообразие от цветя в най-различни цветови гами, оформени в различни и тематични букети, които с радост всеки един човек би се зарадвал да получи. Дали ще го поднесете лично или ще...

Още..

Pic цветя

В ерата на търговските отношения и голямото ухажване на клиента, във виртуалното, а и в реалното пространство, е пълно с магазини и магазинчета, предлагащи стоки на конкурентни цени и с голямо качество. И докато в кварталния магазин, хипермаркета, бутика за дрехи или друг магазин, имате възможност от първа ръка да се уверите дали дадената стока отговаря на качествата, описани от продавача, то в електронните магазини нещата стоят малко по-различно.В доста от случаите не винаги снимките отговарят на истинската визия на стоката. Например в многото виртуални магазини за цветя има най-различни pic цветя, кои от кои по-атрактивни и грабващи окото. Колко обаче от тях са точно такива в действителност? Вероятно само някой, който е поръчвал от някой подобен магазин би отговорил на този въпрос.От своя страна, ние от фло.бг, предлагаме точно това, което виждате в нашия каталог и многобройните
Още..

Доставка на цветя Велико Търново

За да има вашето послание, отправено към любим или важен за вас човек, желания от вас резултат, то трябва да бъде подплатено с нужните средства. И не се притеснявайте, ако се намирате в различни градове с въпросния обект на вашите желания. Защото няма нищо по-лесно от това днес да се осъществи например бърза и качествена доставка на цветя Велико Търново, Русе, София, Пловдив и всяко едно друго населено място.

Когато оставите всичко в ръцете на професионалисти като flo.bg, крайният резултат със сигурност ще е внесъл слънчев лъч от усмивки в досаден и мрачен ден, букет цветя или подарък от нашия каталог.Искате да направите добро впечатление на някое момиче, половинката или ваш бизнес партньор? За това не е нужно толкова много, колкото може би си мислите. Просто трябва да посетите нашия сайт, за да разгледате богатия ни каталог от подаръци и да изберете един по нужния повод....

Още..

Доставка на цветя Русе

Ароматите флиртуват с човешкото съзнание и сетива по един очарователен начин. Колко от вас са оставали безучастни към нежния аромат на теменужката, свежестта на лимона, сладникавото вълшебство на жасмина, землистия аромат на борова гора в свежа лятна утрин? Сигурно няма такива хора. Ароматите ни зареждат с различни настроения и чувства, напомнят ни отминали сладки спомени, които никога няма да се върнат, връщат ни в минали години. Те лекуват ранените ни души и ни носят облекчение.


Какъв по-хубав подарък тогава за любимия човек, от огромен букет от любимите цветя, пръскащи омаен аромат и преди всичко напомняйки за вас? А ако и направите изненада във вид на доставка на цветя Русе, Пловдив, София, Стара Загора или друго населено място, от многото електронни магазини за цветя, тогава със сигурност ще спечелите нечие сърце.Сладкия аромат на
Още..

Отпразнувайте вашата любов с нашите преференциални цени

Засвидетелствайте вашата любов с нашите специални предложения! FLO.BG ще добави Безплатно Плюшено Сърце към всеки букет поръчан Предварително за Свети Валентин! Не пропускайте да направите деня специален за вашата специална дама. Само в един магазин за доставка на цветя с такова голямо разнообразие на продуктите и възможност за избор, можете да постелете пътят към сърцето...

Още..

Магазин за цветя, доставящ радост и любов за всеки

Кой не иска да достави миг радост, късче...

Още..

Как ще получим цветя по куриер

Да се пазарува днес от Интернет е едно...

Още..

Най-богатият и стилен цветарски магазин

Заповявайте в нашият богат и стилен цветарски магазин,
Още..

Направете доставка на цветя по домовете за любимият човек

 

Цветята винаги са били универсалният език на хората.
Още..

Доставка на цветя Плевен за всеки повод

Ако искате да доставите радост на свой близък или любим човек може да сторите това с един красив букет, доставен до точния му адрес. Може да направите бърза доставка на цветя Плевен или всяко едно друго населено място. И например да помогнете на близък да уравновеси своя вътрешен душевен свят с помощта на красивите цветя. Цветята като символи съпътстват човечеството от векове. Едно от най-старите...

Още..

Бързо изпращане на цветя София

Искате бърза и качествена куриерска услуга? Бързо изпращане на цветя София, които да донесат положителни емоции и вашата любов на получателя? Заповядайте тогава в нашия магазин и изберете вашето цвете, което ще впечатли човека, на който искате да го изпратите. Добре...

Още..

Как се прави доставка на цветя Велико Търново

Лесно. Трябва само да изберете един от нашите букети, да укажете адреса и куриерите, с които работим ще осъществяват максимално бърза доставка на цветя Велико Търново или пък друга част от страната. А за вас ще остане само удовлетворението от факта, че сте доставили частица радост и много усмивки в...

Още..

Морският Бургас с цветен акцент и доставка на цветя Бургас

С всеки изминал ден технологиите се развиват все повече, а с това и електронната търговия. Все повече хора предпочитат да пазаруват по Интернет, отколкото да висят по магазини, да обикалят и да се чудят какво точно да купят за подарък, като накрая си излязат с нещо съвсем различно. А когато човек има достъп до Интернет и електронни магазини, има много по-голяма вероятност бързо и на спокойствие да намери точно това, което търси. И...

Още..

Към пълната версия Към мобилната версия