+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Онлайн магазин за цветя

Цветята са специален израз на уважение и любов към нашите близки и приятели още откакто свят светува. В буквален смисъл. Човекът винаги е живял сред и с природата. Това да се подари цвете е било най-естественото нещо на света, което много от съвременните хора са забравили, поблазнени от много други и скъпи подаръци. А цветето по един неподправен начин може да изрази най-съкровените мисли и чувства на подаряващия го. Без думи, без излишни приказки.

От онези времена вероятно в човешката памет, въпреки всичките опити за меркантилност, се е запечатало това чувство и заради това и съществуват толкова много магазини за цветя, предлагащи различни и естествени послания. И съвсем естествено с развитието на технологиите, заедно с останалите бизнес ниши, те се прехвърлиха в интернет под формата на онлайн магазин за цветя.

Ние сме flo.bg - онлайн магазин за цветя и подаръци. Нашата система за доставки, покрива територията на цяла България. За най-големите населени места /над 100 000 жители/, при поръчка на цветя от нашият магазин за онлайн цветя и подаръци, поръчката ще пристигне на указания адрес още същия ден, когато е направена. Поръчката може да се извърши, както по телефона, така и през системата на flo.bg за поръчки. Така си спестявате разходки през работно време или досадното за повечето мъже, обикаляне по магазини, дори да е магазин за цветя.

И няма да има никакво значение, дали сте видели цветята наживо или пък само на картинка, защото изображенията на аранжираните от нашите флористи букети, са така детайлни и ясни, че единственото, което липсва е ароматът.

Така че единственото, което ви остава е просто да отворите страницата на flo.bg, зареденият богато онлайн магазин за цветя, за изберете букетът, който ще зарадва любимият ви човек, приятел или роднина, в комплект с малък подарък, или по-запомнящ се такъв, като голяма и тематична кошница с плодове, шоколад или сирена, плюс бутилка алкохол. Всичко това гарантирано ще разнообрази денят на човекът, до когото сте решили да пратите подаръка си, и допълнително ще ви спечели място в сърцето му или в мислите му, като съобразителен и деликатен човек.Към пълната версия Към мобилната версия