+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Магазин за цветя, доставящ радост и любов за всеки

Кой не иска да достави миг радост, късче щастие и голям куп усмивки на любимите си хора? Когато обичаш някой, съвсем нормално е да искаш да му доставиш радост. А това може да се случи по много начини. Дали ще е със скъп подарък или нещо символично, но начините да се зарадва някой са безбройни.

 Ако държите да има и букет от красиви и ароматни цветя, тогава ще ви трябва един надежден магазин за цветя. Може да намерите всички видове цветя във всеки онлайн магазин за цветя, но действително ще ви трябва някой добър и надежден. Как да разберете дали избрания от вас е такъв?

 

 
 

 

 На първо място огледайте асортимента на предлаганите продукти. Когато един магазин за цветя иска да зарадва своите клиенти, той винаги ще даде възможност да избирате измежду много и най-различни варианти на любимите цветя. Ако искате например да зарадвате милата с любимите червени рози, би трябвало да можете да избирате измежду няколко варианта на букети. Червените рози, както знаем са символ на страстната любов, ето защо ако искате да покажете на любимата жена по един неповторим и в същото време красив начин, вашите чувства, именно червените рози са вашето решение.

 Друг вид често срещани цветя в различните видове магазин за цветя са лилиумите, хризантемите, лалетата според сезона, антириума и много други цветни и ароматни предложения. И всяко едно от тях с цел да зарадва любим човек. Ако срещнете магазин за цветя с такова богато разнообразие от цветя и букети от тях, то тогава това е първият признак, че сте попаднали на коректен търговец, който цели да задоволи желанията на своите клиенти.

 Друго, за което е добре да следите, когато поръчвате цветя по интернет, е дали имате обратна връзка с търговеца. Комуникацията е много важна част от ежедневното общуване, а в търговията тя е от огромно значение, ако се цели постигане на добри резултати. С две думи – ако искате да продавате, комуникирате. Затова прегледайте сайта и вижте дали на него има телефон или чат програма в реално време, за да може  по всяко време да се свържете с човек от сайта. Така ще може да зададете всеки един въпрос, който ви хрумне в процеса на поръчката. Пазаруването по Интернет е много удобно, но трябва да се има предвид, че някои търговци не слагат реални снимки на своите продукти и така заблуждават клиентите. За да не се окажете в същото положение, комуникирайте.

 И разбира се – начина на доставка и плащане на поръчания вече букет от този магазин за цветя. Един сериозен магазин за цветя би трябвало да предлага поддържане на няколко начина на плащане.

 Към пълната версия Към мобилната версия