+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Доставка на цветя Бургас

Подаръкът е израз на уважение, а когато е от любимия може да ви каже много повече от каквито и било думи. Което пък води до това, че няма човек, който да върне любовта или уважението, поднесени във вид на цвете или букет, колкото и да смята тази традиция за остаряла или лицемерна.

Ако пък направите нещо ново и нетрадиционно, като да пратите букета по куриер до човека, за който е предназначен, може пък да омилостивите сърцето му. А това важи особено за случаите, когато сте сгрешили нещо.

Ако кварталното магазинче за цветя не предлага тази услуга, а и особено, ако човекът, който искате да зарадвате живее далеч от вас, в голям град, то може да си поръчате невероятен букет от електронен магазин за цветя, какъвто е flo.bg например, и да поръчате доставка на цветя Бургас или друг голям град, в зависимост от то ва къде живее вашият обект на желанията.


Това далеч не означава, че само там имате възможност да пратите някой от нашите приказни букети, оформени от аранжорите ни с дълъг опит в декорацията. Всяка една точка на картата на България, вече е достъпна за нашият магазин. Разбира се в тези райони доставката ще е малко по-бавна, заради голямото разстояние, но до 24 часа след потвърдената поръчка букетът или подаръкът ще е при вас или вашият получател. Никога не е било така лесно да се направи доставка на цветя Бургас, Варна, София, или който и да било град или село в страната. Каталогът ни е пълен с всякакви видове цветя и голям брой от комбинации, които могат да се направят от тях, за да доставят настроение и да не ви оставят нито за миг да скучаете, докато правите своя избор за букет или подарък. Дори да имате известни резерви към този вид пазаруване, те веднага биха отпаднали при вида на богатият ни каталог. От него може да изберете по всяка време букет или подарък.
Подаръците ни са във вид на кошница, пълна с плодове или качествен алкохол с добавка към него месни деликатеси или висококачествени сирена. И всичко това може да е гарнирано с букет или няколко стръка цветя. След това само трябва да заявите своята доставка на цветя и подаръци до Бургас или който и да било град. В резултат човекът, който искате да изненадате ще получи частичка от живата природа в своя дом, гарнирана с вашето лично внимание под формата на лично надписана от вас картичка или пък друго послание, което да даде да разбере, че именно вие сте изпращача.

 

Поръчка на цветя Бургос от Flo.bg   Поръчайте невероятен букет от електронния магазин на Flo.bg. Възползвайте се от доставката на цветя в Бургас. Разполагаме с оригинални решения за всеки ваш повод.  
Доставка на цветя Бургас  До 24 часа след потвърждаване на поръчката, се извършва доставката. Работа с най-надеждните и добри куриерски фирми. Бърза обработка на поръчки.  
Начин на плащане  Надеждно извършване на плащания в онлайн платформата ePay.bg. Без необходимост от регистрация при наличие на карта Visa. Извършване на плащане в удобен за вас офис на Easypay.  
Контакти   За запитвания и поръчки, позвънете на +359 886 458 495 или +359 876 310 132. Отговор на запитванията в най-кратък срок. Свържете се с нас и на имейл - sales@flo.bg.  


Към пълната версия Към мобилната версия