+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Доставка на цветя и букети за всеки повод

За да направим поводът на уважаван от нас човек уникален, трябва да поднесем и уникален и индивидуален дар. Нещо, на което определения човек би се зарадвал. Разбира се различните хора имат различни вкусове, но една непреходна класика в човешките взаимооотношения е поднасянето на букети цветя. Съществува цял кодекс на разрешените за поднасяне цветя, както и повода, по който да се получат. И ако не се чувствате убедени какви точно букети цветя е правилно да поднесете на дадено събитие, то ние ще се опитаме да ви ориентираме в традициите и тенденциите. Ако са ви поканили на юбилей по случай сватба или друг повод, букетът на който би било редно да се спрете, би трябвало да е по-голям и тържествен, направен от такива цветя, като рози, хризантеми, карамфили, антириум, лилиум и др. 

На рожден ден на ваша приятелка, майка ви или друг възрастен човек, е подходящо да се спрете на някой от многото букети цветя, съдържащ неговите любими цветя в меки тонове и дълги дръжки. Ако към букета ще има и подарък, букетът не бива да е много голям. Канени сте на празненство по случай влизането в новия дом на ваши семейни приятели? Може да поднесете букет, да, но трябва да съобразите видовете цветя – необходимо е да изберете такъв, чийто съставни елементи са цветни, колоритни и в хармония един с друг. Това се отнася и за поводи, като изписване на бебе, за дипломиране и др.


Букети цветя може да поднесете и на някой близък или роднина, който в момента се намира в болницата, но запомнете, че самата аранжировка не трябва да е голяма, за сметка на живите багри на самите цветя. Така ще внесе радост, свежест и неформално пожелание за по-бързо възстановяване на човека. Нещо, което вие наистина му желаете, нали? Не се притеснявайте, че човекът отсреща ще реши, че само отбивате номера, защото в действителност поднасянето на цветя е нещо уважително и красиво, особено, когато е съчетано с лично познанство. А и всеки харесва, когато му е обърнато внимание, било чрез букет или личен подарък.Към пълната версия Към мобилната версия