+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Букети и флорални композиции


Цветята, които ще видите на страниците на нашият онлайн магазин и оформените от тях букети са винаги свежи и пристигат при своя получател в състоянието, което виждате на изображението. Куриерите, с които работим са точни и експедитивни, винаги навреме на мястото на доставката.

Букетите, които предлагаме може да са оформени според различния повод: сватба, рожден ден, абитуриентски бал, дипломиране, имен ден, семеен празник, фирмено парти и т.н. В допълнени е и с тематичните ни кошници-подаръци, уважението и любовта придобиват ново измерение.Цветята, от които са аранжирани различни букети са както сезонни, така и такива, които може да се намерят целогодишно. Но задължително всеки един сезон – пролят, лято, есен, в които има свежи цветя, те са част и от нашият каталог – лалета, зюмбюли, маргарити и т.н., и може да ги поръчате при нас, според настроението и предпочитанията на човека, който ще изненадате.

Букетите пътуват в здрави и надеждни кутии, които не позволяват нараняване, и в които може да са прибавени капсулки с вода, за да запазят свежия вид на цветята.

 

Поръчка на букети онлайн с няколко клика. Ние от Фло.БГ създадохме магазинът, от който може да поръчате денонощно и да разчитате на бърза доставка. Няма ли да е по-удобно за вас, ако ви се наложи да правите подарък, да го закупите само с няколко клика на мишката, отколкото да обикаляте целия град, да гоните час, за да не затвори магазина, от който сте набелязали подаръка, да се борите със задръстванията и още хиляди неща? Които в крайна сметка може да ви изнервят, отколкото да ви доставят удоволствие от покупката на подаръка. Колко по-удобно би било да купите подаръка си или да си изберете един от множеството букети, които се предлагат из магазини за цветя. Разбира се вече има такава възможност. 


Единственото, което остава е да се доверите на хората, които предлагат тази услуга и да ги възприемете като съвсем нормални магазини, които обаче не затварят никога, в които няма да чакате на огромни опашки, а ще бъдете обслужени веднага и разбира се, в които няма да може да пипнете стоката. Но пък живите изображения, които ви предлагат дизайнерите и създателите на този вид магазини в интернет пространството, ще ви дадат много ясна представа за различните букети, от които може да изберете. И още едно голямо предимство е, че имате възможност да видите букетите и да получите точно този, който сте си харесали. Нещо, което в един обикновен магазин за цветя не винаги може да видите. Няма да се наложи да контактувате с някоя изнервена продавачка, да се чудите дали тя е сърдита на вас или на света като цяло, и да се заразите от нейното негативно настроение накрая. Ето защо предлагаме на вашето внимание, нашият електронен магазин за цветя, в който красотата се среща с практичното, за да осигурят невероятни и незабравими мигове и вечери.
 

 Към пълната версия Към мобилната версия