+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Онлайн цветя, букети и подаръци

Заповядайте в онлайн магазин за цветя и подаръци flo.bg, и подарете съвършенство на ваш близък или приятел. Във flo.bg работят най-добрите аранжори на цветя, които влагайки всичко от себе си в работата, достигат до всяко сърце, сгряват всеки празник и носят лъч светлина, цвят и много оптимизъм. Всеки един от флористите, създаващи от цветята невероятни букети, имат богат опит в декорацията и аранжирането на цветя. Фантазията на нашите флористи е просто безгранична, което прави мисията на flo.bg повече от улеснена, а именно да зарадва всеки свой клиент, и да го накара да се върне при нас, правейки поредната поръчка на онлайн цветя.С годините онлайн търговията претърпя такива драстични промени, че към днешна дата, виртуалните магазини на територията на нашата страна са много добре заредени и с добре прецизирана доставна система, която предлага безпроблемна и бърза доставка на букети и до най-малкото градче или селце на картата на България.

За да не изостанат от развиващата се сякаш с минути търговия, цветарските магазини също са се позиционирали в интернет, с брандове и имена, които са лесно разпознаваеми. Flo.bg ви предлага всичко това накуп – качество, бързина, добро и запомнящо се име и разбира се конкурентни цени. Замислете се поръчка на онлайн цветя като цяло, не е ли по-удобно за вас, на спокойствие да изберете красивият букет за вашият повод, отколкото да загубите най-малко половин час, висейки по опашките в магазините? Понякога самото чакане би било много досадно и изнервящо, особено, ако ви чакат още куп задачи на други места из града. Вместо това flo.bg ви предлага възможността да "разлистите" каталога на сайта, да направите своя избор на букет, който най-добре ще съпроводи на събитието, да поръчате, да зададете адреса на получателя в базата данни и да очаквате благодарствено обаждане.

Онлайн цветя, подаръци и разнообразни други стоки е утрето в търговията, и като едни истински професионалисти, които се нагаждат, според това накъде ще духне вятъра, ние от flo.bg сме опростили максимално, за вас, нашите клиенти, цялата система за поръчки. Цветята се доставят с куриерска фирма, която за отделните населени места би могла да е различна.

 Към пълната версия Към мобилната версия