+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Доставка на цветя Плевен за всеки повод

Ако искате да доставите радост на свой близък или любим човек може да сторите това с един красив букет, доставен до точния му адрес. Може да направите бърза доставка на цветя Плевен или всяко едно друго населено място. И например да помогнете на близък да уравновеси своя вътрешен душевен свят с помощта на красивите цветя. Цветята като символи съпътстват човечеството от векове. Едно от най-старите философски учения за живота, Фън Шуй, поставя цветята на едни от главните места. Самото учение представлява хармония в живота – в дома, в мислите, в отношенията. И съответно щом има хармония в тези направления, то и целия ни живот ще е хармоничен.


Букет Гербери 3 бр.

Цена: 24.00лв.

Букет Рози 7 бр.

Цена: 39.00лв.

Ето защо може да направите доставка на цветя Плевен, защото винаги е добре в дома да има свежи цветя. Така казва Фън Шуй. Древното китайско изкуство определя свежите цветя като най-преките носители на жизнената енергия “ци”. Може би поради тази причина по интуиция човек се стреми да се обгради с колкото се може повече жива зеленина.

Искате ли да знаете какво значат различните цветя според Фън Шуй? Така ще знаете какво е удачно и какво не да подарите или изпратите на близък човек. Може да направите доставка на цветя Плевен или до всяко друго населено място през нашия магазин, и според Фън Шуй рязания цвят, както наричат цветята в цветарския магазин, са важна част от позитивното излъчване, което всеки се стреми да постигне за своя дом. Но когато цветята увехнат, те трябва незабавно да се изхвърлят, защото носят разрушение, болести, смърт и гонят позивитвната енергия.

Когато избираме цветята, които да поставим в дома, ние интуитивно привличаме желаното въздействие за нас и всички живеещи в този дом. Така например, ако изпратите букет слънчогледи вие носите и слънчево настроение и енергия на човека, за който са предназначени. Те обаче зареждат и помещението, в което ще се намират. Букет от нежни незабравки или теменужки напротив - действат леко и успокояващо. Те са прескрасни за спалнята.

Изкуствените цветя само частично могат да заменят истинските, ето защо е добре да изглеждат максимално натурални и да са направени от качествени материали. Не са препоръчване според Фън Шуй такива, направени от пластмаса.

Сухите цветя пък според учението са определят като цветни мумии – носят мъртва енергия. Затова колкото и да ги харесвате, ако искате хармоничен дом, не поставяйте такива цветя или не правете доставка на такива цветя до близък в друг град.

 Към пълната версия Към мобилната версия