+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Доставка на цветя Пловдив

Всеки обича да е обгърнат с вниманието на любимия човек. По това две мнения няма. И като израз на внимание, любимия ще иска да ви направи подарък. И колкото и да се правите на непукист или, че ви е неприятно, безспорно самочувствието ви ще бъде погъделичкано, ако на вратата ви звънне куриер и ви връчи огромен сноп от ароматни и красиви цветя, или пък скромен подарък.

Ако самите вие искате да влезете в ролята на изпращача на невероятна кошница, букет или венец с цветя, първо ще трябва да направите поръчка. А това днес е много лесно.

Нашият магазин за цветя се намира във виртиуалното пространство. Но далеч не означава, че не може да си поръчате съвсем реален букет на съвсем достъпна цена, с много добро качество. А доставката ще се осъществи още същият ден, ако трябва куриерите ни да извършат Доставка на цветя в Пловдив или друг голям град.

По всяко време на денонощието може да заповядате в нашият магазин за цветя, тук няма врата, заключена с катинар, няма витрина. Влезте във flo.bg, поръчайте и изчакайте до другия ден, когато нашите сътрудници ще проверят за “пренощували” поръчки, които ще се изпълнят веднага. Ако вие или човекът, на когото искате да доставите радост с помощта на огромното разнообразие от цветя и тематични подаръци, живее в малък град, то куриерът ще го потърси до 24 часа след като е пусната поръчката. А ако се намирате на територията на големите градове, то вашата Доставка на цветя Пловдив, София, Варна, Бургас и др., ще е на адреса само след няколко часа.

Офисът ни наистина е далеч от тези дестинации, но това не ни пречи да доставим радост на ваш любим човек само след няколко часа с доставка на цветя в Пловдив, София или друг голям град. Куриерските фирми, с които работим са най-добрите в този бранш, разполагащи с офиси из цялата страна.А цветята, като част от човечеството, можем да срещнем много по-надалеч в историята на света, отколкото може някой да си помисли. Само си спомнете за Райската градина, където са живели Адам и Ева, или пък многобройните езически ритуали, на които задължително олтари и аксесоари са окичени с цветя, или пък това, че в много езически религии съществуват богове на природата. Дори “новата” религия – християнството също зачита празници, на които всички са окичени с цветя.

Фестивали на цветята в различни държави, огромни пазари само за цветя, това са само част от ежедневните детайли, някои от които позабравени. Не случайно едно от древните чудеса са именно висящите градини на Семирамида. В много древни и могъщи империи и цивилизации цветята са били израз на любов, на щастие и хармония. Японците използват древното изкуство на подреждане на цветя, икебана, за да внеса хармония и спокойствие в дома си. Самото подреждане също много успокоява.

Съвършенството на природата е навсякъде около нас. А ние от flo.bg решихме, че трябва да я внесем и в домовете ви, затова можем да изпълним всяко едно ваше желание, свързано с аранжиране и доставка на цветя Пловдив например. Създайте неповторима атмосфера в дома или офиса.

 

Поръчка на цвета от Flo.bg   Във Flo.bg може да намерите богато разнообразие от цветя и тематични подаръци. Имаме налични решения за всеки ваш повод. Осъществяване на доставка на цветя в Пловдив.  
Доставка на цветя Пловдив  Обработка на поръчките в рамките на деня. Доставка до адрес само след няколко часа. Работа с най-добрите куриерски фирми в страната.  
Начин на плащане  Може да платите в удобен за вас офис на Easypay. Плащане онлайн чрез ePay.bg. Без необходимост от регистрация при наличие на карта Visa. 
Контакти   За поръчки и запитвания, позвънете на +359 886 458 495 или +359 876 310 132. Обработка на поръчките в най-кратък срок. Може да се свържете с нас и на посочения имейл: sales@flo.bg. 


Към пълната версия Към мобилната версия