+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Как ще получим цветя по куриер

Да се пазарува днес от Интернет е едно от най-лесните и предпочитани начини за придобиване на дадена стока от много хора. И колкото повече се развива интернет и IT технологиите, разплащателните системи и подобни, толкова повече се развива и самото предлагане на различни продукти в Интернет. Това неминуемо води след себе си и до увеличаване броя на онлайн магазините, които предлагат вече почти всичко. От нас, като потребители и клиенти, остава само да изберем коректния такъв и да се информираме за състоянието на продуктите.

 


Букет Гербери 3 бр.

Цена: 24.00лв.

Букет Рози 7 бр.

Цена: 39.00лв.

 
 

 

 

 

Освен храните има и други продукти, които може да не си отговарят на реалния външен вид и представения на снимка. Но ако все пак сте намерили надежден магазин, от който да си поръчате цветя по куриер, остава въпроса как точно ще ги получите. Дали ще са в добро състояние, като се има предвид, че пътуват в автомобил, дали няма да се подматят насам-натам, докато пристигнат при вас или пък любимата, на които сте поръчали букет, и като какво и как ще пристигнат? Ако се чудите относно тези въпроси и те са единствените, които ви спират да направите изненада, може би първо трябва да разпитате относно условията, при които доставят различните куриерски фирми и ако имате познати, и те как са получили своите продукти. Ако нямате възможностпросто четете по-долу.

 Първо, както всяка доставка, когато сте поръчали цветя по куриер, от магазина за цветя ще ви опаковат букета. В случая, заради спецификата на доставката, и заради неговата крехкост, той ще бъде опакован в кутия така, че да има достатъчно разстояние за приложените му части. Това значи листа, цветове, всякакви декорация и подобни, които има опасност да се омачкат или скъсат по пътя. Освен това, всеки един букет пристига при своя получател със специално поставена капсулка с вода, която пази от увяхване и гарантира, че цветето ще пристигне свежо, като току-що опаковано.

 След като куриера вземе пратката, остава само да я прати. Има различни категории продукти и пратки, които се доставят по различни начини и по различно време. По-чупливите и тези, които имат възможност да се повредят /като цветята например/ се доставят с приоритет и по-възможно най-бързият начин. Това означава, че вашият букет ще пристигне по най-бързия и внимателен начин с куриера на цветя, без да имате притеснения, че може да се счупи, прекърши или увехне по пътя.

 И в крайна сметка ще получите нещо качествено на практичната цена, която сте го закупили. И преди всичкокрасиво за красивия човек, който ви е предизвикал да го поръчате.

 Към пълната версия Към мобилната версия