+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Направете доставка на цветя по домовете за любимият човек

 

Цветята винаги са били универсалният език на хората. Когато искате да зарадвате някой, да засвидетелствате вашите чувства или просто да покажете малко внимание към даден човек, просто ей така, винаги може да разчитате на цветята, че ще свършат една чудесна работа. Разбира се говорим за правилния букет от правилния човек. Защото в противен случай красивите цветя се превръщат в поредната ненужна и досадна вещ в нечий дом. А те, цветята не заслужават такава участ.

 


Букет Рози 5 бр.

Цена: 37.00лв.

Букет Лилиум

Цена: 34.00лв.

С развитието на технологиите днес, съвсем логично се развива и електронната търговия. Която включва поръчка и доставка на всички продукти, които може да се намерят в обикновените магазинихрани, дрехи, електроника, аксесоари, цветя. Поръчката става лесно, с достъпна платформа от всеки компютър с интернет. А разглеждането, любимата част от пазаруването на много хора, е бързо и без да ставате от стола си. Така имате време да свършите и нещо полезно между кликванията на страниците и отварянето на снимките на продуктите.

 

Доставка на цветя по домовете се прави с куриера, с който работи даден магазин, като всеки сериозен магазин ще направи всичко възможно клиента да получи преференциални цени. За да получи клиента букета си в приличен вид, като току що набран, фирмите за доставки използват специални кутии, в които се съхраняват цветята по време на пътуването. Ето защо няма начин цветята да увехнат или изглеждат зле, когато пристигнат при своя получател. Изненадата в този случай ще е пълна, а цветята ще са прекрани.

 

А за какъв повод можете да поръчате доставка на цветя по домовете? Ами на практика за всеки. Дори и без повод. Стига да искате само да зарадвате близките хора. За рожден ден например би било добра идея да изпратите на човека, който празнува огромен букет с много и най-различни цветя. По този начин ще можете да му кажете какви са вашите чувства към него и колко го уважавате.

 

Имен ден, годишнина, дипломиране, честване на някакво лично събитие – всеки един от тях е повод да изпратите красиви цветя на любим човек, за да покажете с прекрасните цветове какво точно означава дадения човек за вас. Ако е любима бихме ви посъветвали да изберете красивите, кървавочервени рози, докато ако е приятел – бяла роза, гладиола или лилиум. Но естествено е добре да се ръковидите и от личните предпочитания на човека.

 

Каквото и да изберете обаче главното, което трябва да се спази е едно – искреност в отношението, внимание на детайлите.

 Към пълната версия Към мобилната версия