+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Бързо изпращане на цветя София

Искате бърза и качествена куриерска услуга? Бързо изпращане на цветя София, които да донесат положителни емоции и вашата любов на получателя? Заповядайте тогава в нашия магазин и изберете вашето цвете, което ще впечатли човека, на който искате да го изпратите. Добре е обаче преди това да сте наясно кои са цветята, които са като универсални поздравителни картички. Те винаги значат едно – щастие и любов, усмивки и много положителна енергия идва с тях. Нека видим кои са те.

 

 
 

 

Цветето ирландска камбанка или още наричана молуцела представлява красиво растение, което цъфти с малки, бели цветчета и има наситено зелени листа. Цветчетата са прикрити от нежно оформени камбанки. Направете бързо изпращане на цветя София в комбина с една саксия от това цвете и сувенир и ще спечелите нечие сърце. Предпочитана украса за всеки дом.

Следващото цвете, което чудесно ще се вписва във всеки дом и ще носи само положителни емоции е бялата детелина. Но не се заблуждавайте – тя всъщност е зелена на цвят. Повечето детелини са трилистни, но четирилистната детелина е рядка и е символ на щастието.

Може и да смятате карамфилите за малко прости и клиширани цветя, които се използват при всички поводи, но един кичест букет от бял карамфил, бързо оформен за изпращане на цветя София ще внесе в дома на любимия човек едно изящно чувство за нежност, чистота, невинност и изящност. Определено всеки би се радвал да получи такъв букет, който говори сам за себе си и човека, който го е изпратил.

 

Няма как да не споменем и розата. Тази очарователна кралица, която всяка дама би била щастлива да получи по какъвто и да е повод. Тя носи голяма доза загадъчност и мистика, лек екзотичен привкус на неопитомена страст и неизпитани сладости от живота. В основата си тя е символ на радостта и красотата, тишината и тайната, а преди всичко любовта.

Това не са всички цветя, които биха направили щастлив всеки, който ги получи. Но са част от универсалният език на цветята и едно бързо изпращане на цветя София от тези видове, ще отвори вратите на нечие сърце, до което така копнеете да достигнете.

 Към пълната версия Към мобилната версия