+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Морският Бургас с цветен акцент и доставка на цветя Бургас

С всеки изминал ден технологиите се развиват все повече, а с това и електронната търговия. Все повече хора предпочитат да пазаруват по Интернет, отколкото да висят по магазини, да обикалят и да се чудят какво точно да купят за подарък, като накрая си излязат с нещо съвсем различно. А когато човек има достъп до Интернет и електронни магазини, има много по-голяма вероятност бързо и на спокойствие да намери точно това, което търси. И всички да са доволни. Като например, когато искате да зарадвате гаджето например с доставка на цветя Бургас, ще отидете в един от най-големите и пълен с разнообразни цветя интернет магазин, ще изберете любимите цветя и ще поръчате да й ги доставят изненадващо, за да й напомнят за вас. И така няма да загубите връзка.


Букет Гербери 3 бр.

Цена: 25.00лв.

Букет Рози 5 бр.

Цена: 37.00лв.

 Или ако имате повод за празник, но сте на другия край на страната. Цветя може да поръчате за доставка по всеки един повод. Най-често обаче това са рожденни дни, именни дни, годишнини от сватба или връзка. И всеки един от тях символизира нещо специално за човека, на който ще направите доставка на цветя Бургас.

 Когато например става въпрос за близък човек най-вече интимен партньор, цветята може да са червени рози. Тогава без притеснения може да подарите и сто ако искате, стига разбира се целта ви е да споделите вашите негаснещи чувства и да напомните колко много значи този човек за вас. Всяка жена ще бъде поласкана от това внимание. Даже и после да ви се обади и да ви се накара, че сте пръснали ненужно голяма сума за нея. Цветята имат магическото свойство да отварят залостени врати и да сриват стени.

 Когато пък става дума за някой приятел, който празнува имен ден или рожден ден, доставка на цветя Бургас или друг град може да направите, но с друг вид цвете. Например лилиум или гербери – това не са цветя, които се свързват пряко с любовта, те са по-скоро символи на уважението и възхищението от някой, който харесвате.

 И много, много други цветя, които ще доставят радост, както на човека, който ви получава, така и на този, който ги изпраща и очаква с нетърпение ответната реакция. Все пак имайте предвид, че човека, на който ги изпращате би трябвало да е информиран за вашите симпатии, за да не се получи конфузна ситуация.Към пълната версия Към мобилната версия