+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Доставка на цветя София

Вероятно не съществува човек, който поне леко да не се почувства поласкан от жеста на внимание, който представлява един подарък или дори стрък цвете. Има разбира и такива персони, които открито при всеки случай не пропускат да заявят, че мразят подаръци и подобни жестове. И все пак много зависи как е поднесен подаръкът. Ако се допитате до професионалисти, които се занимават в тази област отдавна, то със сигурност и леденото сърце би било разчувствано. А това е мисията и целта на онлайн магазинът за цветя и подаръци flo.bg.Осъществяваме доставка на цветя до София и всяко едно голямо или малко населено място, отбелязано на картата на България. Което ни прави един от предпочитаните магазини, а и богатият асортимент от цветя, готови аранжирани букети и оригинални подаръци, допълва картинката.

Още на същият ден ще получите доставка на цветя София и другите големи градове. За целта ще трябва да разгледате нашият каталог, и да изберете букетът или подаръкът за вашият или на приятел, любим човек или роднина.

Не се притеснявайте, ако се намирате надалеч от основният ни офис.Да се направи доставка на цветя София до другия край на страната никога не е било толкова лесно. Наши сътрудници са едни от най-коректните и бързи куриери, които буквално ще долетят до вратата на получателя ви или на същия ден, или най-късно на следващия, ако сте от провинцията.

Цветята имат богата история, неразривно свързана с човешкото минало. Още от Сътворението на човека, според Библията, през древността, та чак до нашите съвременници, цветята са на почетно място. Те са били в изобилие в Рая, където са живели Адам и Ева, едно от чудесата на древния свят е именно цветна градина, а в различни книги и свитъци, са описани ритуали и традиции на различни религии, в които основно място заемали цветята. По улиците на древните градове пък можело да се видят множество съдове с цветя. И до днес тази традиция е жива, само трябва да огледате балконите на блоковете или заведенията, където има пищно богатство от зеленина и цвят.

Както се оказва, още от време оно, човекът е държал красотата близо до себе си, под вид на цветя и растения, които е отглеждал. Редица националности са садели и подарявали цветя. Цветя са присъствали на много места по мостовете и на други ключови места в Древен Египет и Китай, Древна Индия, Япония, Гърция и Персия. Древните индийци са правили цветни паркове и градини, пълни с цветя, целящи да послужат за отмора и оздравяване на духа и тялото.

След като за кратко ви разходихме из историята на човечеството, свързано с цветята, може би сега ще погледнете с други очи на целия ритуал по поднасянето на цветя. А ние като истински посредници ще ви доставим до всяка една точка на страната букети или символичен подарък, които биха ви отворили врати или възможности.
 Към пълната версия Към мобилната версия