+359 886 458 495
+359 876 310 132
Град: Изберете град Дата за доставка: Изберете дата
ПРОМЕНИ
КОШНИЦА0 Избрали сте 0 продукта на стойност 0 лв.
offers
Приятели
НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
epay
easypay
visa
mastercard
КОНТАКТИ

A1:+359 886 458 495

Виваком:+359 877 126 040

Теленор:+359 890 920 219

Скайп: flo.bg

E-mail:sales@flo.bg

Доставка на цветя и букети

Цветята винаги са били универсалният и най-желан подарък. С нас Вие лесно, бързо и качествено може да зарадвате някой скъп за вас човек с невероятен букет цветя и поздрав в тематична и красива картичка. А защо да не добавите и плюшена играчка с която да изразите още по-добре любовта си?Ние от Flo.BG ви предлагаме най-бързата и качествена доставка на цветя за всеки град в България. За да бъде подаръкът ви повече от специален, би било чудесна идея да се запознаете и с езика на цветята, т.е. кое цвете в какъв случай се подарява и на какъв тип хора.

Както съществуват различни човешки езици, на които говорят различните народи, така има и език на цветята. Не, това не значи, че цветята говорят, а по-скоро какво символизира всяко едно цвете. Ако сте истински лаик и идея си нямате, че не всяко цвете е подходящо за дадена ситуация, е добре да се поинтересувате повече. Дали подсъзнателно или не, но различните цветя, поднесени от различен човек и в определени ситуации, могат да събудят определени чувства.

Розите и хризантемите, например са символ на любовта. Ето защо не върви да се подарят на шефа или учителката на детето. Но са чудесен подарък за рожден ден, имен ден, Осми март или друг празник за половинката.

Ароматният лилиум пък е символ на царствеността, някои го свързват и с отворения и жизнерадостен характер. Ще зарадвате с красиви букети, както любимата си сестра, майка, приятелка от детството, така и любимата.

Според сезона, чрез Flo.BG може да направите доставка на цветя, като например лалета, нарциси, маргаритки, слънчогледи и много, много други. Всеки сезон тук е уникален, заради уникалните цветя, които ще намерите.

Възползвайте се от услугите ни, и подарете един Съвършен миг!Към пълната версия Към мобилната версия